Aangeboden Lessen

Yoga+

Een les die je  je lichamelijk en geestelijk welzijn zal vergroten. 
Het gaat om een "plus"- les: dit wil zeggen dat deze les meer breng dan een doorsnee yogales. De didactiek wordt door uw multi-disciplinair gevormde docente verrijkt met effectieve technieken uit andere welzijnsbevorderende terreinen (NLP, positieve neuroplasticiteit, integratieve methodieken, existentieel welzijn,...). Een unieke ervaring waar kwaliteit, vakkundigheid en efficiëntie elkaar de hand reiken. Op zachte en helende wijze laat u vermoeidheid los en neemt uw weekend een start.


 

Yoga & Core

Docente therapeute Tania Verhulst geeft dagelijks les in het balanceren en het (opnieuw) verbinden van lichaam en geest (Yoga, Mindfulness, Meditatie, Therapeutische Begeleiding) en heeft ook jarenlang groepen begeleid in de meer “westerse” recreatieve bewegingsvormen (Bodygym, Step, BBB, Hi-Lo Aerobic, BodyToning).

Voor haar praktijk in Grembergen heeft ze een uniek concept ontwikkeld: YOGA & CORE DE LUXE. Tijdens deze sessie worden alle krachtig werkende en vrolijk-makende ingrediënten van welzijnsbevorderende bewegingslessen samengebracht in een luxe-sessie. Gelooft u in de kracht van plezier en beweging om het weekend in te zetten, dan is deze les op uw lichaam & ziel geschreven ! :-)

Voor meer informatie: lees verder onder de foto's.