Aangeboden Lessen

Yoga+

Een les die je  je lichamelijk en geestelijk welzijn zal vergroten. 
Het gaat om een "plus"- les: dit wil zeggen dat deze les meer breng dan een doorsnee yogales. De didactiek wordt door uw multi-disciplinair gevormde docente verrijkt met effectieve technieken uit andere welzijnsbevorderende terreinen (NLP, positieve neuroplasticiteit, integratieve methodieken, existentieel welzijn,...). Een unieke ervaring waar kwaliteit, vakkundigheid en efficiëntie elkaar een uur langde hand reiken. Op zachte en helende wijze laat u vermoeidheid los en neemt uw weekend een goede start.


 

Yoga & Core De Luxe

Tania Verhulst ondersteunt dagelijks, als psychotherapeute, mindfulnesstrainer, yogadocente en psychologe io, mensen in het hervinden van balans in lichaam en geest en heeft ook jarenlang groepen begeleid in de meer “westerse” recreatieve bewegingsvormen (Bodygym, Step, BBB, Hi-Lo Aerobic, BodyToning).

Voor haar praktijk in Grembergen heeft ze uit jarenlange ervaring een uniek concept ontwikkeld: YOGA & CORE DE LUXE. Tijdens deze sessie worden alle krachtig werkende en plezier-bevorderende ingrediënten van welzijnsbevorderende bewegingslessen samengebracht in een luxe-sessie van 90'. Gelooft u in de kracht van plezier en beweging op het welbevinden en om positiefhet weekend in te zetten, dan is deze les op uw lichaam & ziel geschreven ! :-)

© 2016 Tania Verhulst i-depot nr 085276